Preppaamon haku on auki!

Haku Preppaamoon on jälleen avattu.

Mikäli työkokeilu kulttuurialalla kiinnostaa, niin laita ihmeessä hakemus tulemaan. Kutsumme sinut haastatteluun ja räätälöimme itseäsi kiinnostavan sekä kehittävän työkokeilujakson yhteistuumin.

Preppaamon päättäjäiset 9.5.2018

Preppaamon hanketaival alkaa lähestyä loppua ja pidämme juhlalliset sekä monipuoliset päättäjäiset keskiviikkona 9.5. klo 14.00 alkaen. Tapahtuma-areenana toimii Preppaamon kotipesä, Rytmikorjaamo osoitteessa Vaasantie 11, Seinäjoki.

Toivon mukaan päättäjäisissä voimme myös valaista Preppaamon tulevia kuvioita hankerahoituksen päätyttyä. Toivon mukaan jokin keino toiminnan jatkamiseksi on tuolloin jo selvinnyt.

Mikäli et ole kutsua saanut ja haluat tulla paikalle, niin täytä ilmoittautumislomake viimeistään 2.5. tämän linkin takaa. Paikalle on kutsuttu Preppaamon asiakkaat ja yhteistyökumppanit hankkeen ajalta.

Haku Preppaamon on toistaiseksi päättynyt.

Seuraava Preppaamo-jakso käynnistyy 29.1.2018 ja se on toistaiseksi viimeinen. Toiminnalle haetaan jatkorahoitusta ja toiminnan mahdollisesta jatkumisesta ilmoitamme tämän kevään aikana. Tiedotamme asian etenemisestä ja mahdollisista jatkokuvioista täällä sekä meidän some-kanavissamme.

Preppaamon esittelyvideo, olkaa hyvät!

Tässä Preppaamon esittelyvideo, olkaa hyvät! Preppaamon haku on auki, joten täytä hakulomake sivun alkupuolelta löytävästä linkistä.

Preppaamon rahoittaa

EU_ESR_FI_vertical_20mm_rgb
VipuvoimaaEU_2014_2020_rgb
Seinajoki_logo_final
selmu tunnus