Yhteistyökumppaneille

Preppaamon yhteistyökumppaniksi?

Tekemällä yhteistyötä Preppaamon kanssa, tarjoat alasta kiinnostuneelle nuorelle mahdollisuuden kerryttää työkokemusta, verkostoitua ja saada näyttöpaikkoja. Projekit suunnitellaan ja toteutetaan valmentajien ohjauksessa. Muotoillaan yhdessä paras ratkaisu. Lisätietoja projekteista saat klikkaamalla auki alla olevat otsikot.

Valokuvaus

Preppaamo toteuttaa erilaisia valokuvauspalveluita ja mahdollisia toteutuksia ovat mm. erilaiset studiokuvaukset (mm. näyttelykuvat, henkilöstökuvat), tapahtumavalokuvaaminen, tilakuvaukset.

Videotuotannot

Preppaamo on toteuttanut monenlaisia videoprojekteja eri lähtökohdista. Videoprojekteina on ollut vuosien saatossa mm. musiikkivideoita, haastatteluja, mainosvideoita, lyhytelokuvia ja tapahtumien aftermoviet. Myös striimitoteutukset onnistuvat tarvittaessa.

Äänituotannot

Preppaamo toimii Rytmikorjaamolla, jossa on mahdollisuus toteuttaa erilaisia äänituotantoja. Preppaamolaiset ovat tehneet mm. podcast-äänityksiä, sävellystöitä, äänitys- ja miksaustyöt, äänentoistopalveluita tapahtumiin, puhe- ja bändikeikkoja, äänirentoutuksia ja -teoksia.

Tapahtumatuotannot

Preppaamossa tapahtumatyöskentely on luontevaa ja tapahtumien eri työtehtäviin on mahdollista saada asiantuntevaa osaamista. Preppaamolaiset ovat toteuttaneet omia tapahtumiaan, olleet avustavissa työtehtävissä mm. tuottamisessa, alueohjelmassa, somistuksessa, aluevalaistuksessa, rakentamisessa, teknisessä toteutuksessa ja muissa tuotannollisissa tehtävissä.

Graafinen suunnittelu

Preppaamossa on mahdollista konseptoida ja toteuttaa erilaisia graafisen suunnittelun töitä. Olemme mm. taittaneet esitteitä ja suunnitelleet visuaalisia ilmeitä, logoja sekä graafisia elementtejä. Olemme myös kuvittaneet oppaita, karttoja ja esitteitä.

Kuvat: Mika Kivisaari, Kalle Marjamäki ja Emmi Kamppinen